Si të futem te cPanel?

cPanel është Paneli i Kontrollit tuaj të Web Hosting.
Për t'u loguar në cPanel tuaj shkoni në: www.yourdomain.com/cpanel

 

  Shënim: zëvendësoni yourdomain.com me emrin aktual të domain.

 

Atëherë do t'ju kërkohet emri dhe fjalëkalimi juaj cPanel që mund të gjenden në emailin e Informacionit të Llogarisë së Re që ju është dërguar kur të regjistroheni.

 

Pasi të keni hyrë në cPanel, do të keni mundësi të vendosni Llogaritë Email, të ngarkoni faqen tuaj të internetit, të përdorni Free Builder Site ose të instaloni softuer të njohur si WordPress.

 

Ju gjithashtu mund të përdorni emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj cPanel për t'u lidhur me llogarinë tuaj të pritjes duke përdorur çdo klient FTP.

  • hosting, cpanel
  • 0 Përdorues e gjetën këtë të dobishëm
A ishte kjo përgjigje e dobishme?

Artikuj Të Ngjajshëm

A duhet të mbaj një kopje rezervë të faqes time në kompjuterin tim?

Absolutisht! është shumë e lehtë të kaloni tërë natën duke punuar shumë në përmirësimin e faqes...

Ku mund ta ngarkoj faqen time?

Të gjitha skedarët që duhet të bëhen publik për tu parë në Internet duhet të ngarkohen në...

Kam harruar fjalëkalimin tim cPanel, çfarë të bëj?

Nëse e keni humbur ose harruar fjalëkalimin tuaj cPanel, ju lutemi paraqisni një biletë...