Kam harruar fjalëkalimin tim cPanel, çfarë të bëj?

Nëse e keni humbur ose harruar fjalëkalimin tuaj cPanel, ju lutemi paraqisni një biletë mbështetëse duke klikuar në butonin Mbështetje në faqen tonë të internetit dhe pastaj Dorëzoni një Biletë. Ju duhet të dorëzoni biletën në zonën e klientit tuaj në mënyrë që ne të sigurojmë një fjalëkalim të ri.

  • cpanel, password
  • 14 Përdorues e gjetën këtë të dobishëm
A ishte kjo përgjigje e dobishme?

Artikuj Të Ngjajshëm

A duhet të mbaj një kopje rezervë të faqes time në kompjuterin tim?

Absolutisht! është shumë e lehtë të kaloni tërë natën duke punuar shumë në përmirësimin e faqes...

Ku mund ta ngarkoj faqen time?

Të gjitha skedarët që duhet të bëhen publik për tu parë në Internet duhet të ngarkohen në...

Si të futem te cPanel?

cPanel është Paneli i Kontrollit tuaj të Web Hosting.Për t'u loguar në cPanel tuaj shkoni në:...